63-годишен мъж от Бургас със 75% ТЕЛК вече шести месец

...
 63-годишен мъж от Бургас със 75% ТЕЛК вече шести месец
Коментари Харесай

Мъж със 75% ТЕЛК не получава пенсията си от 6 месеца

 63-годишен мъж от Бургас със 75% ТЕЛК към този момент шести месец не си получава пенсията. Бил е заставен да изтегли няколко заема, защото е останал без средства, а незабавно му се е наложило лекуване в болница.

Илия Иванов страда от заболяването на Бехтеров. Последно пенсията за болестта си е взел през ноември, а това е единственият му приход. През декември остава сюрпризиран, когато схваща, че пенсията му е спряна.

" Те ми споделиха, че би трябвало да се явя на комисия. Документите ми бяха готови, само че не знаех, че три месеца преди този момент би трябвало да се явя на комисия. Преди години ми пращаха писмо, а в този момент нямам писмо. Не знам в този момент сега в България дали има някой да са му пратили писмо ", споделя той.

Илия подава нужните документи в ТЕЛК в края на предходната година, само че заради натовареността на комисията, можел да се яви най-рано през март. Явява се, получава нужните документи до седмица, само че пенсия още веднъж няма, осведоми Българска национална телевизия.

" Ходим по мъите, вървим в Национален осигурителен институт, в РЗИ вървях, споделят: " другия месец, другия месец ". Ето, към този момент шести приключих, почнах седмия месец и няма, и няма.

Мъжът остава без никакви средства, а няколко пъти незабавно му се е наложило лекуване в болница, за което е трябвало да заплати.

" Аз до момента съм изтеглил четири заема и с лихви ги давам, обаче те към този момент не ми отпускат и заеми, тъй като затрупвам единия, тегля другия, покрива, по този начин, по този начин, по този начин, а в този момент се нуждая да вървя отново във Варна и в Пловдив, обаче чисто и просто това е ситуацията ", споделя Илия Иванов.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР